Medicii legiști confirmă că bătrânul de la spitalul de recuperare din Băile Felix a fost bătut de nepot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raportul medico-legal întocmit de către Serviciul Județean de Medicină Legală Bihor a arătat că Octavian Hogea a fost într-adevăr lovit, în repetate rânduri, cu un corp dur, cu pumni și cu palme. Nepotul său a declarat că îl agresa pe bătrân cu simplul scop de a-l înviora.

Potrivit lui Gabriel Mihalache, șeful Serviciulul Județean de Medicină Legală, Octavian Hogea are urme atât noi cât și vechi de violență, provocate cu un corp dur sau cu pumnul și palmele. Traian Țonea, nepotul bărbatului, a fost filmat de către colegul de cameră al bătrânului,  în timp ce-l lovea în loc să-i aline durerea, pe patul de spital de la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Felix. Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, a declarat că nepotul este cercetat de către polițiștii din Băile Felix pentru loviri și alte violențe. „Bătrânul are nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale, pentru leziunile suferite”, a spus Alina Dinu.

Înviorare

 „Tacă-ți gura! Vai de tine! Ești terminat", sunt câteva dintre cuvintele care însoțeau pălmile încasate de către Octavian Hogea. Potrivit informațiilor primite de la Mariana Cevei, directorul Spitalului de Recuperare Medicală Băile Felix, Hogea are handicap sever, nu poate vorbi și nu se poate mișca. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite