Maşinile ridicate pot fi recuperate mai uşor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă aveţi ghinionul să nu găsiţi un loc de parcare şi să vă fie ridicată maşina fiindcă aţi lăsat-o într-un loc nepermis, de luni nu va mai trebui să străbateţi tot oraşul pentru a reintra în posesia autoturismului.

Potrivit lui Carmen Cherteş, purtător de cuvânt la Primăria Orădea, Administraţia Imobiliară Oradea a schimbat locul de depozitare e autovehiculelor ridicate pentru încălcarea legislaţiei rutiere, de pe strada Barcăului, pe strada Tudor Vladimirescu. Măsura se dovedeşte utilă, având în vedere că cele mai multe maşini sunt ridicate, potrivit statisticilor, din centrul oraşului. „Lucrez în zona centrală şi fiindcă rareori găsesc un loc de parcare legal, de două ori m-am trezit fără maşină. Pe lângă amendă am dat banii şi pe taxi, ca să ajung  pe Barcăului”, spune Cristi Pogan, funcţionar la o bancă din centrul Oradei.
De la achiziţionarea primei autospeciale de ridicat maşini, în septembrie 2008, angajaţii Serviciului Parcări le-au provocat nervi la peste 2.000 de şoferi, care au trebuit să se descurce fără maşină.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite