Oradea: Mașini, concursuri și cursuri de golf la Top Auto 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Mașini, concursuri și cursuri de golf la Top Auto 2009
Oradea: Mașini, concursuri și cursuri de golf la Top Auto 2009

Prima ediție a Top Auto 2009 va veni nu doar cu o expoziție de mașini, ci cu momente fashion, un swoh tuning, expoziție de retromobile, mașini racing și limuzine, concursuri și tombole. Manifestarea deschide seria evenimentelor din cadrul Toamnei orădene.

Expoziția își deschide porțile vineri, 2 octombrie, la ora 09.00, în parcarea Independenței. Evenimentul va fi deschis vineri până la ora 22.00. Sâmbătăt va fi deschis tot între 09.00-22.00, iar duminică până la ora 19.00. Accesul la expoziție se va face pe bază de bilet, costul fiind de 5 lei.

Mașini, mâncare bună și sport

La expoziție vor participa 75% dintre dealerii locali de pe piața auto-moto și accesorii. Va exista și un stand eco, cu amenajări Dacardi și fructe proaspete. Vizitatorii vor putea servi o cafea la Semiramis sau meniul zilei de la restaurantul Leonesse. Potrivit organizatorului, la această expoziție nu vor exista standuri cu mici și bere, așa cum se obișnuiește. O agenție de turism va prezenta oferta pentru lunile următoare, iar Blue Golf Club va avea amenajat un teren de mini-golf și va exista și un profesor de golf care să-i inițieze pe vizitatori în tainele acestui sport.

Cele mai tari mașini din oraș

Cu ocazia târgului, Grup West, partenerul oficial al Top Auto, dealer ar mărcilor Opel, Chevrolet și Mzda, va anunța că a devenit dealerul oficial BMW. În zona centrală a expoziției va fi amenajat un stand cu retromobile , cele mai tari zece mașini tuning din oraș, limuzine Lincoln Town Car și Navigator, mașini racing, dar și mașini ale Poliției Comunitare și ale Poliției Rutiere. "Cele mai tari mașini din oraș se vor regăsi într-un stand special, Oradea Street Cars, unde vor fi expuse Bentley, Porsche, Chrysler, Lexus și Mitsubishi", spune Mihai Dacin, organizatorul evenimentului. Vizitatorii vor primi premii spălări interior-exterio și consumație în stațiile OMV, taxe de școlarizare pentru permisul de conducere, accesorii auto sau un car kit în valoare de 975 de lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite