Fosta soție a luptătorului MMA Alexandru Lungu, victima hoților de mașini de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Lungu este considerat cel mai bun luptător român de MMA
Alexandru Lungu este considerat cel mai bun luptător român de MMA

Luptătorul Alexandru Lungu a depus plângere la poliție după ce mașina fostei soții a fost furată din fața unui salon de coafură din Oradea. Polițiștii fac cercetări, în cercul de suspecți fiind și două orădence, fiica și soția unui hoț de mașini de lux din Oradea.

 "A fost depusă o plângere în luna decembrie. Se fac cercetări pentru identificarea autoturismului și a autorilor", a declarat subinspector Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Audi-ul Q7 pe care luptătorul l-a făcut cadou  fostei sale sotii, Loredana, a fost furat în preajma Revelionului, din fata unui salon de frumusețe din Oradea, scrie Cancan. Loredana, care locuiește în prezent la Budapesta, a venit cu masina la Oradea pentru o sapamana, timp în care urma să-i facă revizia. "Au mers pe ideea că toata lumea va crede că eu m-am răzbunat. E o prostie, i-am lasat mașina după divorț.  Am fost la poliție, am dat declarații, m-am oferit să mă pun la detector", a declarat Sandu Lungu pentru cotidianul citat.

Potrivit Cancan, Loredana le suspectează de furt pe fostele ei prietene, Monica si Denisa Bocșa, soția, respectiv fiica unui hoț de mașini de lux, Ovidiu Bocșa, în prezent aflat la pușcărie din acest motiv. "Denisa m-a tot sunat, unde sunt, ce fac, parcă mă tot urmărea. Au venit și la coafor, ceea ce a fost iar foarte ciudat, și când am plecat, ele n-au mai venit, au zis că rămân", spune Loredana.  Cele două au respins acuzațiile, însă potrivit tabloidului, ele se numără printre suspecți.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite