Oradea: Maşina Barbie, cadou pentru o fetiţă cu fiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Maşina Barbie, cadou pentru o fetiţă cu fiţe
Oradea: Maşina Barbie, cadou pentru o fetiţă cu fiţe

Raisa va primi de sărbători o maşină personalizată, care apoi va fi folosită şi de grădiniţa particulară fondată de mama sa.

Mircea Nistreanu, directorul companiei Repcon, îi pregăteşte unicei sale nepoţele o surpriză de proporţii. De Crăciun îi va fi oferi un cadou inedit pentru o fetiţă de numai cinci ani, o maşină „Barbie Diamond”.

Raisa, nepoata sa, este o împătimită colecţionară de păpuşi Barbie. Pentru a o face să se simtă ea însăşi ca o prinţesă din lumea păpuşilor perfecte, generosul bunic a însărcinat-o pe Mihaela Vlad, designer de interior, cu transformarea unui Fiat Bravo în valoare de aproximativ 16.500 de euro, în „caleaşca” secolului XXI a unei Barbie în carne şi oase. „Mi-a spus că trebuie să iasă foarte frumoasă. Nu a precizat  în ce sumă să mă încadrez”, a spus Mihaela Vlad, cea care a gândit cum ar trebui să arate interiorul şi exteriorul maşinii, astfel încât să o facă fericită pe micuţa colecţionară de Barbie.

Ca-n poveşti



Deocamdată e gata doar exteriorul. Maşina iniţial albă este astăzi roz şi pictată cu secvenţe care arată povestea unei prinţese care se plimbă cu caleaşca, cu prietenii, într-un câmp de flori. „Interiorul va fi terminat în cel mult o lună”, a promis Mihaela Vlad.

În timp ce se va plimba cu maşina Barbie, Raisa va putea urmări DVD-uri cu poze şi cu desene animate cu personajele preferate. Toate ideile designer-ului au fost puse în practică de Koszta Ervin. Acesta nu a vrut să ne divulge cât au costat lucrările efectuate până în prezent. Maşina „Diamond Barbie” poate fi admirată până duminică, în parcarea Independenţei, la Top Auto 2009. După 24 decembrie, orădenii o vor vedea în trafic, ducând-o la grădiniţă pe micuţa Raisa.


„Trăsură“ de 16.500 de euro cu 120 de CP
Potrivit informaţiilor primite de la Ruben Moţoc, reprezentant vânzări la Auto Siena, dealerul de la care a fost achiziţionată maşina, „Barbie Diamond“ ascunde sub capotă 120 de cai putere. Este vorba despre un automobil cu dotări standard, cu motor de 1.6, pe motorină. A fost cumpărată cu 16.500 de euro.

image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite