Marţi, trei ceasuri rele, cu coliziune în lanţ, pe Calea Clujului din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, în jurul orelor 13.50, un şofer care nu a păstrat distanţa corespunzătoare, în timp ce se deplasa pe Calea Clujului, a acroşat un autoturism care circula în faţa sa şi care a fost proiectat pe contrasens, intrând în coliziune cu semiremorca unui autotren din Ungaria. Numai unul dintre şoferi a fost transportat la spital.

Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, ne-a informat că accidentul a avut loc astăzi, în jurul orelor 13.50, pe strada Calea Clujului din Oradea. „, Un şofer în vârstă de 25 de ani, din localitatea Vama, judeţul Suceava, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în timpul deplasării faţă de vehiculul care circula în faţa sa. Astfel, a acroşat din spate un autoturism înmatriculat în municipiul Bucureşti, condus în aceeaşi direcţie de către un orădean în vârstă de 30 de ani, care a fost proiectat pe contrasens şi a intrat in coliziune cu semiremorca unui autotren înmatriculat în Ungaria", a relatat Alina Dinu.

Un singur rănit

În urma accidentului rutier, orădeanul aflat la volanul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. „Cercetările în cauză continuă", a spus Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite