Marile magazine au lipici la bihorenii cu tendințe de cleptomani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, jandarmii bihoreni au prins la furat doi bihoreni, în două supermarket-uri. Unul dintre ei a fost tentat de un balsam după ras iar altul de un obiect ceva mai costisitor, o consolă PlayStation Portable.

Un orădean în vârstă de 28 de ani, fără antecedente penale, a sustras dintr-un hypermarket din Oradea, două cutii balsam aftershave „Nivea" în valoare totală de peste 50 de lei. „Le-a luat de pe raft, le-a introdus în buzunarul din stânga interior al hainei şi a ieşit din magazin fără a le achita", informează Ioan Bogdan, ofițer relații publice la Jandarmeria Bihor. Din păcate pentru hoț, la ieşire s-au declanşat senzorii porţilor de securitate, fiind imediat oprit de către agenţii de pază. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

PlayStation

În al doilea caz a fost implicat un tânăr de 22 ani din Bratca, fără antecedente penale, care a sustras dintr-un hypermarket o consolă „SONY - PSP" în valoare de aproape 900  de lei. Acesta a luat-o de pe raft, a distrus ambalajul fără a declanşa sistemul de securitate cu care era asigurat şi l-a ascuns pe un raft de la raionul textile, iar consola a introdus-o în buzunarul de la pantaloni şi a ieşit din magazin prin zona destinată intrării clienţilor fără a achita contravaloarea bunului. Monitorul sistemului de supraveghere video a observat acţiunile acestuia şi a solicitat agenţilor de pază oprirea la ieşire a acestuia. Prejudiciul nu a fost recuperat produsul nemaiputând fi comercializat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite