Mihai Mărgineau și Pavel Stratan vor cânta în aprilie pe scena Casei de Cultură din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Mărgineanu, românul pe care „îl iubeşte femeile“
Mihai Mărgineanu, românul pe care „îl iubeşte femeile“

Mihai Mărgineanu și Pavel Stratan sunt primele vedete pe care Mihai Dacin, reprezentantul Top Press, vrea să le aducă în Oradea, pentru un concert de zile mari. Acesta este programat pentru data de 16 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Dacă evenimentul va fi un succes, organizatorii promit să aducă în urbea de pe Criș alte nume mari, precum Iris și Holograf.

Biletul de intrare costă 50 de lei, dacă este achiziționat de la casa de bilete de la Hollywood Multiplex, începând de la data de 8 martie. La fața locului, în ziua concertului, biletul va costa 60 de lei. „Pe viitor, ne dorim să atragem la Oradea vedete internaționale. Vrem să organizăm aici și o petrecere cu muzică electronică”, a spus Mihai Dacin, organizatorul concertului de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Sala Sporturilor, ideală

Reprezentanții Top Press spun că locația ideală pentru un concert memorabil ar fi Arena Antonio Alexe dar că, pentru moment, aceasta nu este disponibilă. Organizatorii le promit orădenilor minimum două concerte live pe an, începând din aprilie 2010.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite