Marfă de peste 15.000 de euro confiscată de polițiștii de frontieră în Borș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Poliţiştii de frontieră din Borș şi inspectorii vamali bihoreni au confiscat dezumidificatoare, sute de perchi de încălţăminte şi mii de flori, în valoare de peste 15.000 de euro.

Marfa a fost găsită în urma unui control asupra unei autoutilitare Peugeot, înmatriculată în judeţul Cluj şi aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în Cluj Napoca. "La solicitarea autorităţilor de frontieră, conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative pentru mărfurile  transportate, astfel că s-a procedat la sigilarea mașinii pentru inventarierea mărfurilor", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Bihor.        

La controlul vamal s-au descoperit 40 bucăţi dezumidificatoare şi 1 bucată umidificator, cu o valoare de piaţă estimată la aproximativ 10.000 euro, mărfuri pentru care nu au putut fi prezentate documente de achiziţie sau de provenienţă, precum şi 547 perechi încălţăminte, cu o valoare de aproximativ 11.500 lei şi 3.620 bucăţi flori tăiate, în valoare de 3.480 lei. Inspectorii vamali au confiscat mărfurile descoperite şi au amendat șoferul cu 9.000 lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite