Oradea: Marfă de export, vândută la prețuri avantajoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Marfă de export, vândută la prețuri avantajoase
Oradea: Marfă de export, vândută la prețuri avantajoase

Cămăși și paltoane produse la Brăila  pentru magazine din Marea Britanie, de genul Primark sau Marks & Spencer, pot fi cumpărate de către orădeni, la prețuri de producător, la târgul de la Arena Antonio Alexe. 

Derulat sub genericul „Cavi-Expo-Fashion”, târgul se încheie în această seară. Comercianții nu sunt mulțumiți de vânzări, dar continuă să susțină că Oradea este un oraș cu potențial, comparativ cu alte localități din țară. „Considerând că 2009 este un an de criză, sunt mulțumit de vânzările de la această ediție”, ne-a spus Gheorghe Neacșa, directorul unei fabrici de încălțăminte din piele, din Pitești.  La polul opus, un comerciant de scurte din blană se declară dezamăgit de vânzări. „Lumea vine, se uită, probează și pleacă, fără să cumpere”, își varsă năduful un comerciant din Arad.

Lenjerie a la Botezatu
Printre confecții textile, din piele sau din blană, orădenii mai pot găsi la târg lenjerie intimă care poartă semnătura lui Cătălin Botezatu. Prețurile la o pereche de boxeri ajung la 40 de lei iar vânzătoarea garantează că toate produsele sunt originale.



La târg s-au vândut chilotii cu push-up, pentru bărbați
 marca Botezatu.

image

Oferte
Dacă la unele articole de îmbrăcăminte prețurile de producător afișate sunt la fel de mari ca cele practicate în magazinele din Oradea sau din străinătate, la unele standuri se pot găsi oferte care nu trebuie ratate. Un exemplu în acest sens este un palton cu 180 de lei, pe eticheta căruia scrie 139 de euro. Acesta este produs la o fabrică din Brăila, asemenea cămășilor vândute cu 30 de lei bucata. „Producem pentru magazine mari, renumite, din Anglia, Spania, Franța, Germania și altele. O cămașă pe care o vindem aici cu 30 de lei costă minimum 12 lire în Anglia”, spune Cătălin Teodorescu, reprezentantul fabricii.

 

Hainele făcute pentru mărci cunoscute din Anglia, Franța, Spania sua Germani au fost foarte căutate.

image
image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite