Oradea:Portret/Oana Mardar a câștigat Miss Heat 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea:Portret/Oana Mardar a câștigat Miss Heat 2009
Oradea:Portret/Oana Mardar a câștigat Miss Heat 2009

Orădeancă prin adopție, tânăra a impresionat juriul cu trupul său sculptat, format în cinci ani de karate tradițional. Printre altele, îi place să picteze și să gătească.

Oana Mardar este o tânără frumoasă și periculoasă. La doar 18 ani a câștigat titlul de Miss Heat 2009, râvnit de cel puțin 12 orădence, având în vedere că doar atâtea au ajuns să participe, alături de ea, la finala Miss Heat derulată vineri noapte - după semifinala din ultima lună, când au fost selectate cele mai frumoase dintre numeroasele doritoare. Are la activ câteva titluri de miss, obținute pe plan local, dar și un atestat în modeling despre care spune că nu a ajutat-o la nimic, până în prezent. Deși ar putea părea firavă, având în vedere că nu cântărește mai mult de 48 de kilograme, Oana este în mare formă și nu îi este frică să iasă noaptea în oraș, având în spate experiența a cinci ani de karate tradițional.

Pictează unghii și tablouri

Descriindu-se ca fiind o tânără talentată, Oana Mardar spune că îi place să picteze, atât unghii, cât și tablouri. “De mică obișnuiam să pictez, în special natură moartă. Nu-mi place să fac portrete”, spune tânăra care, deși e încă elevă, este hotărâtă să-și deschidă un salon de manichiură și cosmetică, în viitorul apropiat. Asta fiindcă adoră să picteze unghii false, cu motive florale și nu numai. “Îmi pare rău că nu am dat la liceul de artă, dar nu este exclus să încerc la facultatea de arte vizuale”, povestește Miss Heat, ale cărei opțiuni pentru continuarea studiilor sunt, printre altele, arhitecura și actoria. Pe lângă karate, în ultimii ani a făcut și alte sporturi, printre care volei, dar a urmat și câteva cursuri de orgă, pe care le-a abandonat însă, nu după multă vreme. “Sunt o fire foarte activă și energică. De aceea obișnuiesc să dansez foarte mult, în cluburi. O perioadă am dansat hip-hop cu trupa de dans M&Q, cu care am participat și la selecție, la emisiunea Dansez pentru tine”, spune Oana Mardar.

Strânge bani pentru o mașină

Cucerirea coroniței de Miss Heat a venit ca urmare a unei dorințe vechi de peste un an, de când a început să frecventeze clubul. “Am vrut să particip și anul trecut însă atunci aveam un prieten foarte gelos, care s-ar fi supărat dacă m-aș fi înscris”, spune Oana. Are de gând să se bucure din plin de premiile câștigate vineri noaptea (1.200 euro în mână, cinci zile la Costinești, bijuterii de aur, rochie de seară, abonament trei luni la un salon de fitness etc). “Banii îi voi adăuga la ceea ce am strâns până acum , pentru a-mi lua o mașină. Visez la un Audi A4”, spune Oana, care este deja șoferiță. Peste zece ani se vede ori actriță la TV, ori femeie de afaceri. În prezent lucrează pe post de casieră, la ștrandul Padiș din Băile Felix, pentru a nu se plictisi pe timpul vacanței de vară.

Întrebări și răspunsuri

Te-ai muta la București, pentru carieră?
Cred că da. Consider că în capitală oportunitățile sunt mult mai numeroase.
Cum te-ai descrie, în câteva cuvinte?
Sunt optimistă și talentată. Știu să machiez, să fac manichiură, să pictez și să fac de mâncare. Cel mai bine îmi ies pireul de cartofi și tortul diplomat.
Care sunt măsurile tale?
Am 1.65 m și 48 de kilograme, dimensiuni 89-60-87. Fiindcă nu sunt destul de înaltă, sunt potrivită de fotomodel, nu de modeling.
Care crezi că a fost atuul tău, la concurs?
Faptul că am fost foarte relaxată și nu m-a speriat concurența.

Profil:
N
ăscută
La 5 decembrie 1990, Bicaz
Studii
Clasa a XII –a, Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, Oradea
Experiență
Elevă, casieră, Miss Heat 2009
Familie
Un frate

Ce-i place:

Locuiește la Oradea din 2005 și se declară îndrăgostită de acest oraș. Îi plac filmele, comediile în special. Dintre cele văzute recent cel mai mult a impresionat-o “Ultimele dorințe”, cu Jack Nicholson și Morgan Freeman. Adoră să-și facă mereu prieteni noi, dar și să-și petreacă timpul cu prietenele sale cele mai bune, Luminița și Brigitta.

Ce nu-i place

Oana ține foarte mult la ideea de prietenie, fapt pentru care cel mai mult o supără prietenii care, cu timpul, s-au dovedit a fi falși. “Nu suport să merg la coafor sau la dentist și să trebuiască să aștept două ore, peste programare. Nu îmi place nici când mă contrazice cineva, mai ales atunci când știu că am dreptate”, spune Miss Heat 2009.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite