Mamele singure află astăzi câți bani vor primi cadou de la Moș Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentina Varga
Valentina Varga

Campania „Mă crește singură" se apropie de final. Orădenii au putut dona bani până la finele lui noiembrie, iar astăzi vom afla ce sumă s-a strâns pentru mămici. Pentru femei ca Valentina, care trăiește cu 600 de lei pe lună, orice sumă de bani este bine venită.  Și orice ban în plus poate însemna un cadou pentru copil, de Crăciun.

Deși a crescut într-un orfelinat, Valentina Varga s-a străduit să-și găsească un rost în viață. A făcut o școală de meserii și s-a apucat de studii în domeniul sanitar. A rămas gravidă și viața i s-a schimbat radical. Visul de a ajunge asistentă s-a transformat în visul de a fi o mamă bună care să-i ofere copilului stabilitatea emoțională de care ea nu a avut parte.

Citește aici întreaga poveste a Valentinei

Valentina și fata ei trăiesc acum cu 600 de lei pe lună, găzduite într-o cămăruță de 3 metri pe 4 metri. „Tot ce îmi doresc pentru copilul meu este o locuință a noastră. Nu voi accepta niciodată să stau în cămin cu ea, pentru că nu vreau să treacă prin ce am trecut eu. Vreau pentru ea o viață mai bună și nu anturaj mai bun. Până anul acesta nu am putut depune actele pentru o chirie la stat, pentru că nu aveam domiciliul stabil în Oradea. Acum am depus actele și sunt optimistă", spune mămica. Chiar dacă anul acesta nu va primi o casă, Valentina a aflat că-i poate dărui fetiței sale un cadou frumos de sărbători. Ea s-a înscris în campania  „Mă crește singură", prin care mămicile văduve, necăsătorite sau divorțate primesc bani de sărbători. „Copilul meu își dorește de Crăciun o păpușă care cântă și dansează", a mai spus Valentina.
Astăzi, la ora 19.00, orădenii vor afla câți bani s-au strâns pentru mame.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite