Mădălina Manole s-a iubit cu un orădean acuzat de afaceri dubioase cu petrol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Tărău a confirmat pentru Adevărul de Seară, ediția de Oradea, că a avut o relație cu Mădălina Manole. Omul de afaceri Adrian Tărău este un personaj controversat pe plan local. În 2001 a fost  arestat pentru contrabandă cu produse petroliere și spălare de bani. A fost eliberat, două zile mai târziu iar apoi a plecat în Statele Unite ale Americii.  

Până în 2007, când s-a reîntors în țară, Adrian Tărău a locuit într-o suburbie rezidenţială a oraşului Chicago. A investit în afaceri imobiliare. Procurorul care l-a anchetat, Alexandru Lele, spunea că Tărău a dus cu el în Statele Unite ale Americii 6 milioane de dolari, bani proveniţi din afaceri cu petrol.

Despăgubiri

Tribunalul Bihor a dat în octombrie 2008 o sentință prin care Adrian Tărău urma să primească din partea statului român despăgubiri în valoare de 50.000 de lei, pentru prejudiciile create în urma arestării lui din 2001.

Rezervat în declarații

„Este o moarte pe care o regret, ca toți românii. Este o relație veche, care aparține trecutului, din urmă cu șase ani. Las familia și soțul să-și plângă necazul", a declarat Adrian Tărău.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite