Oradea: "Mă impresionează foarte mult clădirile istorice"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: "Mă impresionează foarte mult clădirile istorice"
Oradea: "Mă impresionează foarte mult clădirile istorice"

În fiecare zi vă prezentăm un top al celor mai frumoase și al celor mai urâte lucruri din Oradea, așa cum sunt ele percepute de persoana al cărei portret îl veți putea lectura în aceeași zi, în Adevărul de Seară.

Tania Vesi este un fiziokinetoterapeut dedicat meseriei. Ea a introdus pentru prima dată în Oradea câteva aparate medicale performante pentru îmbunătățirea sănătății.

Oradea frumoasă:
„Mă impresionează foarte mult clădirile istorice și mănăstirile din Oradea. Îmi plac bisericile și Facultatea  de Medicină”, spune Tania Vesi. Îi plac orădenii. A constatat că sunt mai calzi decât locuitorii din alte zone ale țării. Îi plac Crișul Repede și parcurile, preferând Parcul 1 Decembrie, în care se simte foarte bine.
Oradea urâtă:
„Nu-mi plac străzile. Foarte multe sunt neasfaltate sau nereabilitate”, spune Tania Vesi. E dezamăgită că multe clădiri monument sunt lăsate la voia întâmplării și că se construiește excesiv în defavoarea spațiului verde.


 


Citiți cum a ajuns Tania Vesi kinetoterapeut și ce afecțiuni se pot trata cu aparatele aduse de ea la Oradea în ediția de astăzi a cotidianului Adevărul de Seară.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite