Oradea: "Mă deranjează că nu există mai multe piste pentru bicicliști”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: "Mă deranjează că nu există mai multe piste pentru bicicliști”
Oradea: "Mă deranjează că nu există mai multe piste pentru bicicliști”

În fiecare zi vă prezentăm un top al celor mai frumoase și al celor mai urâte lucruri din Oradea, așa cum sunt ele percepute de persoana al cărei portret îl veți putea lectura în aceeași zi, în Adevărul de Seară.

Paul Iacobaș duce dragostea de ecologie dincolo de proiectele de dezvoltare durabilă, în viața personal[. Evită să cumpere băuturi în pet și folosește mai ales bicicleta.

Oradea frumoasă:
„Arhitectura secession și Crișul Repede au un loc special în inima mea”, spune Paul Iacobaș, care a participat la proiectul <> și la proiecte de valorificare a Cetății și pietonalei orădene.
Oradea urâtă:
„Mă deranjează că nu există mai multe piste pentru bicicliști, iar cele care există sunt blocate de mașinile parcate”, spune Paul Iacobaș care circulă cât poate cu bicicleta, și mai puțin cu mașina sau alte mijloace de transport poluante. Îl supără lipsa de bun simț a majorității șoferilor din Oradea, sunetul sirenelor care s-a amplificat și înmulțit în ultimii doi ani. „Nu-mi place că nu există suficiente locuri de recreere și petrecere a timpului liber în aer liber”, adaugă el. Nu-i place aglomerația din oraș, dar recunoaște că se poate și mai rău din ce a văzut în alte orașe românești.

Citește cum a contribuit la înființarea Centrul pentru Arii Protejate și Dezvoltare Durabiă și cum luptă el pentru un mediu mai curat, în ediția de astăzi a cotidianului Adevărul de Seară. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite