Big Brother pentru câinii comunitari din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinii comunitari de la apăpostul SOS Dogs vor trăi în condiţii mai bune
Câinii comunitari de la apăpostul SOS Dogs vor trăi în condiţii mai bune

Cei aproximativ 400 de câini comunitari care trăiesc în adăpostul administrat de fundaţia SOS Dogs din Oradea vor fi monitorizaţi cu ajutorul a patru camere de supraveghere, în valoare de 8.000 de lei. Monitorizarea video face parte din proiectul de modernizare generală a adăpostului, Primăria Oradea demarând zilele trecute lucrările menite a asigura condiţii mai pune pentru câinii din adăpostul de pe strada Coriolan Hora.

 „Au fost achiziţionate materialele pentru repararea gardului care împrejmuieşte adăpostul. Momentan se lucrează la montarea înălţătoarelor pentru garduri şi la montarea porţilor de acces interioare. Totodată, au fost reparate cuştile pentru câini. Valoarea totală a lucrărilor va fi de circa 50.000 de lei", a spus Csilla Petri, consilier în cadrul biroului de presă al Primăriei Oradea.

Cu ochii pe patrupezi

Potrivit acesteia, camerele video vor fi amplasate până la mijlocul lunii noiembrie, având scopul de a supraveghea toată activitatea din adăpost, în special modul în care sunt hrăniţi şi vaccinaţi „locatarii" patrupezi. Carol Lazăr, directorul fundaţiei SOS Dogs, a spus că este de acord cu monitorizarea video, neavând nimic de ascuns. „Am încercat mereu să le acordăm cele mai bune condiţii câinilor adăpostiţi, în măsura posibilităţilor", a spus Carol Lazăr. Acesta i-a invitat pe orădeni la adăpost, pentru a adopta căţeii fără stăpân, astfel încât alţi câini comunitari să fie luaţi de pe străzile oraşului şi să fie îngrijiţi la adăpostul SOS Dogs.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite