MIŞCARE Ştafeta de înot a stârnit interesul orădenilor , la Bazinul Olimpic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care iubesc nataţia s-au putut răcori în acest sfârşit de săptămână la Bazinul Olimpic, unde pe durata a 12 ore s-a desfăşurat prima ediţie a ştafetei de înot „Te aşteaptă apa". Aproximativ 100 de persoane au ales să petreacă, sâmbătă, câteva minute înotând pe unul din cele două culoare deschise în cadrul campaniei.

Au răspuns acţiunii copii, tineri, orădeni trecuţi de prima tinereţe, dar şi personalităţi cunoscute din oraş, printre care Adrian Bucur, şeful IPJ Bihor, mai mulţi consilieri locali sau directori.

Ştafetă

Acţiunea a fost organizată de Fundaţia Pro Rogerius, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi a durat de la ora 10.00 până seara, la ora 22.00. „Mişcarea ne ajută în viaţa cotidiană să facem faţă provocărilor şi ne îndeamnă să perseverăm pentru a trece de obstacolele întâmpinate. Mesajul nostru este că sportul necesită efort şi perseverenţă, dar în acelaşi timp reprezintă şi o modalitate de recreere activă. Ne bucurăm de succesul înregistrat la prima ediţie şi sperăm ca anul viitor să venim cu ceva nou", a spus Bimbó Szuhai Tibor, preşedintele Fundaţiei  Pro Rogerius.

Organizatorii au dorit ca prin acest maraton să cinstească echipa de polo a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Oradea, care a cucerit în ultimii ani de cinci ori la rând titlul de campioană naţională. „Aceste rezultate, dincolo de performanţă, transmit  mesajul că sportul necesită efort şi perseverenţă. Fără acestea nu se poate obţine performanţă" a afirmat Bimbó Szuhai Tibor. Toţi orădenii care au participat la competiţie au primit diplome, iar după ce s-au obosit înotând, înotătorii au fost aşteptaţi să servească o masă caldă, fiind pregătite circa 100 de porţii de gulaş. Ştafeta orădeană s-a desfăşurat cu două zile înainte de debutul Campionatului Mondial de Polo de la Shanghai din China, unde echipa naţională a României, care are în componenţă mai mulţi jucători de la CSM Oradea, speră să obţină o clasificare cât mai bună

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite