MIRII SĂPTĂMÂNII Andreea şi Horea Vuşcan, nuntă la Palazzo, lună de miere în Thailanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea şi Horea Vuşcan
Andreea şi Horea Vuşcan

Mirii săptămânii sunt Andreea şi Horea Vuşcan, un cuplu pentru care cuvântul cheie este sinceritatea. Cei doi au decis să se căsătorească după trei ani de relaţie şi au sărbătorit fericitul eveniment la „Palazzo", luna de miere urmând să o petreacă pe celebra insulă din filmul „The beach".

Andreea şi  Horea Vuşcan s-au cunoscut în urmă cu trei ani, iar de atunci şi-au construit o relaţie bazată  pe sinceritate, raţiune şi dragoste necondiţionată. În urmă cu doi ani s-au hotărât să facă un copil, astfel încât a apărut pe lume micuţa Tanya, care i-a unit şi mai mult.  Deşi nu crede în instituţia căsătoriei, Horea a vrut s-o facă fericită pe Andreea, îndeplinindu-i, într-o frumoasă zi de septembrie, visul de a fi mireasă. Nunta a avut loc la Palazzo, iar ca naşi cei doi îndrăgostiţi i-au avut pe Ghiţă şi Natalia Neag. „Ghiţă este cel mai bun prieten al meu, de pe vremea grădiniţei", a spus Horea.

Program pe toate gusturile

La nuntă au participat 220 de invitaţi. Nuntaşii au fost întreţinuţi cu numere de iluzionsim şi de dans, cu foştii concurenţi de la „Dansez pentru tine", Coco şi Ilaria.  Luna de miere o vor petrece în Thailanda, în insula Phi Phi, unde a fost filmat „The beach", cu Leonardo di Caprio.

Andreea şi Horea Vuşcan Andreea şi Horea Vuşcan Andreea şi Horea Vuşcan

Dă click pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la nunta săptămânii

Mirii săptămânii viitoare

Trimiteţi pe adresa redacţiei oradea@adevarul.ro  poze de la nunta dumneavoastră. Primele fotografii primite la redacţie vor fi publicate în săptămanalul ADS din 6 octombrie.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite