Luptătorii kyokushin s-au întors cu medalii de la Campionatul Național de juniori și tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bistrița a găzduit weekendul trecut Campionatul Național de Copii, Juniori 2 și Tineret. În competiție s-au înscris peste 130 de sportivi, de la 11 cluburi din țară. Trei cluburi din Oradea au fost reprezentate în concurs, CS Gym Oradea, CS Suioco Oradea și CS Felix Sânmartin.

La juniori 2, de la CS Gym s-a întors cu medalii Corina Solcanu, care s-a clasat pe locul 3 la kata și pe locul întâi la kumite, - 55 kg. Sebastian Crișan s-a clasat pe locul 2 la kumite, - 50 kg, iar Alexandru Botici s-a clasat al doilea la -55 kg. La tineret s-au înscris 11 cluburi, 16 sportivi la proba kata și 41 la kumite. De la CS Gym Oradea, Bordas Anette s-a clasat pe locul doi la kata și Berenyi Evelyn pe trei. Moghiorosi Vlad s-a clasat al treilea la kata. La kumite, Bordas Anette a urcat pe prima treaptă a podiumului, la -55 kg. Tot pe locul întâi s-a clasat și Berenyi Evelyn, la -60 kg. La băieți, la +75 kg, Lucza Eduard a luat locul doi și Kiss David locul trei la -60 kg, categoria B. Tot la categoria B, Moghiorosi Vlad s-a clasat pe locul doi.

De la CS Suioco Oradea, la juniori 2, Rebeca Filimon a câștigat locul întâi la kumite, -50 kg. De la același club, la tineret, categoria B, Alexandru Lup s-a clasat pe locul 2, la kumite, -75 kg.
De la CS Felix Sânmartin, la juniori 2, Nicolae Ghiț și Iulian Călugăr s-au clasat pe locul trei, la kumite, -50 kg. La tineret, proba kumite, Codrin Mardar a luat locul întâi la -60 kg. Tot pe primul loc s-a clasat și Sergiu Tamas, la +75 kg. Pe locul trei s-a clasat Cristian Bot, la -60 kg. La +75 kg, Adrian Gavruță a urcat pe prima treaptă a podiumului și Florin Dărăban a luat locul doi, ambii la categoria B.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite