Oradea a trecut la straiele de sărbătoare sub ochii a sute de orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria a aprins mii de lumini în oraș, cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Primăria a aprins mii de lumini în oraș, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Orădenii au fost prezenți cu mic cu mare aseară, la ora 18, în Parcul 1 Decembrie la aprinderea luminilor de sărbători care împânzesc orașul. Micuții orădeni s-au înghesuit să fie primii care să apese pe butonul care a dat startul iluminatului de sărbători din oraș.

Instalațiile luminoase au fost montate pe strada Republicii-pietonal, Piaţa Unirii, Podul Ferdinand, Piaţa Ferdinand, strada Independenţei, Primăria Oradea, Palatul Vulturul Negru şi Parcul 1 Decembrie. Administrația a instalat peste 14 kilometr de aranjamente, ghirlande, medalioane, figurine luminoase amplasate pe stâlpi, plase luminoase, galaxii şi fântâni de lumini. Anul acesta, în premieră, vor fi împodobite și Podul Sovata și podurile peste Peța. În plus, pe clădirea primăriei și pe clădirea Palatului Vulturul Negru este proiectată o hologramă luminoasă, pe un fond albastru.

Mai este de lucru  

Administrația locală nu a terminat totuși cu împodobirea de sărbători a orașului. În intervalul 2-19 decembrie, vor fi amplasate instalaţii luminoase de sărbători și pe Bulevardul Dacia/Pod Dacia, Bulevardul Magheru , Magazinul Crişul, Calea Republicii, Piaţa Bucureşti, Bulevardul Ştefan cel Mare, strada Matei Corvin, Parcul Traian, strada Dimitrie Cantemir, strada Nufărului, Bulevardul Decebal, Calea Aradului, strada Horea, strada Libertăţii, Podul Sovata, Parculc Seleuş, podul de pe strada Traian Blajovici şi podul de pe strada Ronald Reagan (Vaporului).

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite