Lucrările în valoare de 100 de milioane de euro, pentru extinderea și modernizarea a rețelei de apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Primăria a anunțat astăzi că până la sfârşitul lunii ianuarie se vor demara procedurile de licitaţie pentru lucrările de extindere și modernizare a rețelei de apă din cadrul proiectului în valoare de peste 100 de milioane de euro.

Întreg proiectul a fost împărţit în 14 lucrări, dintre care 5 vor avea loc în municipiul Oradea şi 9 pe teritoriul judeţului. „Dorim ca din luna februarie să postăm pe SEAP cele 14 seturi de lucrări, astfel ca în 4 luni de zile să parcurgem procedura de licitaţie, iar din vară să începem efectiv lucrările. Vor exista localităţi, cum ar fi de exemplu Giriş sau Biharia, unde lucrările se vor suprapune şi va trebui să lucrăm conexat", a spus primarul Ilie Bolojan.

Numai în Oradea se vor reabilita 54,5 km de reţele de apă şi se vor extinde 37,8 km de reţele.„Valoarea proiectului este de 102.000.000 euro (cu TVA), fondurile fiind finanţate de Uniunea Europeană, bugetul de stat, bugetul local şi operator. De acest amplu proiect de reabilitare a reţelelor de apă vor beneficia 237.000 de locuitori", a precizat directorul Companiei de Apă, Ovidiu Gavra.

Vezi aici lista cu străzile din Oradea incluse în proiect

Vezi aici cartierele din Oradea incluse în proiect

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite