Lucrările la linia de tramvai vor îngreuna circulația rutieră în zona Decebal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șoferii orădeni trebuie să se înarmeze cu răbdare pentru că începând de astăzi circulația rutieră în zona Decebal se va desfășura cu dificultate din cauza lucrărilor demarate în zonă de Regia Autonomă de Transport Local.

Începând de astăzi de la ora 21.00 circulația rutieră dinspre Piața Unirii spre Decebal, din dreptul străzii Tuberozelor, se va efectua pe un singur sens, banda din dreapta fiind ocupată de lucrări făcute de Regia Autonomă de Transport Local Oradea. Circulaţia rutieră către Piaţa Unirii va fi deviată pe strada Tuberozelor ( pe lângă Liceul Andrei Șaguna). Potrivit reprezentanților OTL, circulația pe tronsonul respective este deviată din cauza înlocuirii macazelor de la Biserica Emanuel. Reprezentan

În intervalul 21 septembrie ora 20.00 şi 22 septembrie ora 05.00, tronsonul cuprins între Biserica Sf.Ladislau şi staţia Piaţa Unirii va fi închis circulaţiei rutiere din cauza lucrărilor de înlocuire a plăcilor şi a şinei de tramvai.Potrivit purtătorului de cuvânt al OTL, Carmen Tocuț, circulația ar trebui să revină la normal la sfârșitul acestei săptămâni când ar trebui să fie gata lucrările la linia de tramvai.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite