Lucrările de extindere ale parcării din strada Independenței se aproprie de sfârșit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de extindere a parcării Independenței au demarat la sfârșitul lunii martie  și prevăd lărgirea spațiului de parcare cu 50 de locuri în plus. Parcarea va fi închisă cu barieră după modelul celei din strada Tudor Vladimirescu

Decizia de a lărgi parcarea Independenței vine după ce primăria a sesizat că este una dintre cele mai aglomerate din oraș. Astfel, după ce parcarea va fi lărgită cu încă 50 de locuri, se va instala barieră. Costul staționării va fi de un lei pentru 30 de minute și de doi lei pentru o oră.

Demarate la sfârşitul lunii martie, lucrările de extindere a parcării din strada Independenţei se apropie de sfârşit. Conform unui comunicat al Primăriei, parcarea, care este una dintre cele mai aglomerate din municipiu, va avea 50 de locuri în plus.

Consiliul Local a şi adoptat în şedinţa din 10 mai o hotărâre conform căreia parcarea va fi închisă cu barieră după modelul celei din strada Tudor Vladimirescu. După instalarea barierei, costul staţionării va fi de 1 leu pentru 30 de minute, respectiv 2 lei pentru o oră.

 Până la ora actuală, firma Drumuri Bihor a realizat o fundaţie de balast şi piatră spartă, peste care a turnat un strat de asfalt de 7 centimetri, a înconjurat parcarea cu borduri şi o rigolă de scurgere. În următoarele zile, în zona dinspre râu va fi montată o balustradă metalică, iar pe platou vor fi trasate marcaje.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite