Lucrările de amenajare a zonei Adona II se apropie de final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zona Adona II se modernizează
Zona Adona II se modernizează

Lucrările pentru amenajarea zonei Adona II au avansat şi urmează să fie finalizate până la sfârşitul acestei luni.

Lucrările derulate de către Primăriao Oradea, pentru amenajarea zonei Adona II au început în 23 aprilie şi se realizează în cadrul investiţiei „Realizare căi de acces în cartierul Nufărul - Şoseaua de centură a Municipiului Oradea, inclusiv utilităţi aferente Etapa II".

Etapa Adona II  cuprinde lucrări de execuţie care se realizează de la podul de pe strada Nojoridului până pe strada nou creată, care face legătura  Gheorghe Asachi.

Astfel, în acesată zonă au fost amenajate 133 de locuri de parcare, care vor deserivi locuitorii din zonă. Totodată, au fost asfaltate şi amenajate accesele pietonale la blocuri şi trotuarele aferente.

"Zona carosabilă a fost încadrată cu borduri, urmând ca în final să fie amplasate şi semnalizările rutiere.În acest moment, iluminatul public a fost deja introdus, iar stâlpii sunt funcţionali. Lucrările sunt executate de firma Selina, iar valoarea contractului de lucrări este de 1.333.961, 86 lei", a afirmat Mirela Macra, consilier în cadrul Biroului de Comunicare.

Urmează, ca până la sfârşitul acestei luni, lucrările de amenajare a zonei Adona II sa fie încheiate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite