Muncitor Selina luat pe capotă în timp ce monta indicatoare rutiere pe centura Oradei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier
Accident rutier

Un muncitor de la firma Selina a fost luat pe capotă în timp ce monta indicatoare de circulație pe centură, pe tronsonul Metro-Selgros, unde firma are contractate lucrări. Bărbatul a suferit leziuni și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Oradea, alături de șoferul mașinii care l-a lovit, chemat pentru recoltarea de probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Nu știu dacă poate fi catalogat accident de muncă. Avem lucrări pe centură, unde trebuie să  terminăm asfaltarea. Muncitorul monta indicatoare rutiere, era pe marginea drumului. O mașină  a intrat în depășire și l-a luat pe capotă", a spus Călin Roman, director general la Selina.

Nu e în pericol

Hadrian Borcea, șeful Unității de Primire Urgențe de la Spitalul Județean și de la SMURD Bihor, a declarat că viața muncitorului nu este în pericol. „Bărbatul a fost transportat la spital. În prezent i se fac investigații", a spus Borcea. În funcție de numărul de zile de incapacitate de muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă va stabili dacă se poate vorbi despre un accident de muncă. „Deocamdată este vorba despre un accident rutier. Firma ne-a comunicat regulamentar evenimentul, soldat cu incapacitate temporară de muncă", a declarat Ioan Rădulescu, șef serviciu Securitate și sănătate în muncă, la ITM Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite