Locurile de parcare vor putea fi plătite și cu cardul, din luna noiembrie, în Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii nu mai trebuie să-și facă griji că nu au monezi pentru plata locului de parcare sau că nu găsesc taloane de parcare. Parcometrele din oraș vor fi adaptate și pentru plata cu cardul, de luna viitoare.

 Municipalitatea a achiziţionat un pachet de upgradare a parcometrelor existente în oraș și încă 30 de parcometre noi, care urmează să fie amplasate în anumite zone din Oradea.

După instalarea lor, orădenii vor avea posibilitatea să plătească parcarea cu cardul. "În cursul lunii noiembrie, se va lansa acest nou serviciu,  cardurile pentru plata parcării se vor putea achiziţiona, în baza talonului maşinii, de la Administraţia Imobiliară Oradea, Serviciul Parcări, str. Independenţei, nr. 11. Pentru plata parcării orădenii vor putea utiliza şi cardurile de debit sau credit personale, parcometrele fiind echipate cu cititoare de carduri hibride", spune Carmen Cherteș, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea. Totodată, Administraţia Imobiliară Oradea este în negocieri cu toţi reprezentanţii firmelor de telecomunicaţii, pentru a facilita plata parcării prin sms, din toate reţelele de telefonie mobilă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite