Locuri de muncă pentru studenți, în America

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenții care se înscriu până la sfârșitul anului au mai multe șanse să prindă o slujbă mai bine plătită.

"Pot să dau un pont, e bine să te înscrii cât mai devreme, ca să ai prioritate la cele mai tari joburi", spune Ruben Budău, regional director Oradea, al American Experience. "E un număr limitat de locuri pe anumite pachete speciale, ca Hawaii sau California, Las Vegas, iar cei interesați trebuie să vină din timp. Perioada octombrie - decembrie e cel mai bun moment de înscriere pentru studenții care se gândesc să meargă cu gașca. Asta înseamnă că o să avem grijă să fie toți în același avion și în același oraș", completează Ruben Budău.
Câteva mii de studenți din toată țara tocmai s-au întors din State, unde au avut ocazia să testeze pe propria piele cum e să trăiești ca un american.

Câștigă peste  1500 de dolari lunar

"Am avut un contract de muncă perfect. Am avut posibilitatea obținerii unui second job, chiria și condițiile de cazare au fost pefecte și, una peste alta, am petrecut în SUA cele mai grozave trei luni din viața mea. Singurul lucru la care mă gândesc acum este cum să ajung din nou în SUA", spune Călin Mureșan, care a muncit trei luni în Las Vegas.

"America este societatea pe care am visat-o mereu, a cărei cetățeni trăiesc liberi, independent, fără să-i judece pe străini, ba dimpotrivă, îi face să se simtă privilegiați", este de parere orădeanca Andreea, care a lucrat in Ocean City.

Programul costa între 490 si 790 de dolari, în funcție de opțiunile alese, iar banii se plătesc în tranșe, pe parcursul anului școlar. 

Studenţii din Universitatea Oradea  şi din celelalte centre universitare din oraş pot participa la prezentarea programului Work and Travel, care va avea loc în sala Aula Magna a Universităţii din Oradea începând cu orele 12:00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite