Locuri de muncă pentru orădeni, în Parcul Industrial Eurobusiness

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care vor să ştie ce locuri de muncă sunt disponibile în Parcul Industrial Eurobusiness Oradea pot verifica lista joburilor vacante, pe site-ul parcului industrial, unde a fost activată astăzi secţiunea „Cariere". Companiile Plexus, SHC şi Faist Mekatronic şi-au publicat deja locurile disponibile.

Potrivit informaţiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea, Administraţia Parcului Industrial Oradea a activat, începând de azi, secţiunea „Cariere", de pe site-ul www.eurobusinessparc.ro. „Firmele din Parcul Industrial au acum posibilitatea să-şi posteze job-urile disponibile şi să îşi gestioneze singure informaţia", a spus Mirela Macra, consilier în cadrul biroului de presă al Primăriei Oradea.

Locuri vacante

Astfel, cei interesaţi de un loc de muncă, şi nu numai, pot vizualiza secţiunea „Cariere" de pe site-ul www.eurobusinessparc.ro pentru a afla notăţi despre piaţa locurilor de muncă din Parcul Industrial Oradea. În prezent trei companii apar cu locuri de muncă vacante. Este vorba despre Plexus, care caută economişti, ingineri, manipulanţi, achizitori şi controlori de calitate, având în prezent 15 locuri de muncă disponibile, şi companiile SHC şi Faist Mekatronic.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite