Locuri de muncă în Danemarca, Anglia și Germania pentru orădeni, prin Eures

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care vor să muncească în străinătate au ocazia de a aplica pentru un job în Danemarca, Anglia, Germania sau Cehia. Ofertele sunt atât în domeniul agricol cât și în domeniul medical, sau în domeniul tehnic.  Salariile pornesc de la 1200 deeuro și ajung până la 7.000 de euro pe lună.

Nu mai puțin de 71 de locuri de muncă sunt scoase la concurs  de AJOFM Bihor prin Eures.
Orădenii pot opta pentru un loc de muncă în Danemarca. Cele 25 de posturi disponibile sunt pentru lucrători calificaţi în fermele de animale şi de cultivare a legumelor şi fructelor. Ei se vor ocupa cu îngrijitul animalelor (de la hrană și injecții la curățatul grajdurilor), sau întreținerea grădnilor și livezilor. Salariul este de 1260 de euro brut pe lună. Pentru a aplica la acest job, orădenii trebuie să aibă un liceu agricol sau alte studii în domeniu și să cunoască limba engleză.

Ingineri, asistenți și constructori

În Danemarca există și un post de medic neurolog pentru care se dau 7.000 de euro brut pe lună. În Anglia există cinci posturi de asistent medical. În Germania se scot la concurs 15 posturi de îngrijitori pentru persoane vârstnice. De asemenea, se pot depune CV-uri și în domeniile: construcții, agricol și gastronomie. În Cehia există 20 de locuri de muncă pentru ingineir de procesare și de sunet și două posturi pentru inginerii programatori.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite