Locuitorii de pe strada Horea rămân fără apă caldă timp de două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii de pe strada Horea din Oradea rămân fără apă caldă, timp de două săptămâni, începând de astăzi, potrivit unui comunicat al Electrocentrale Oradea. Totodată, societatea a întrerupt furnizarea căldurii, datorită termperaturilor ridicate înregistrate în ultimele zile.

Furnizarea apei  calde către Punctul Termic nr. 825 va fi întreruptă în perioada 5 - 19 aprilie inclusiv. Potrivit comunicatului Electrocentrale, întreruperea apei calde şi căldurii se justifică prin necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a reţelei termice secundare, de distribuţie, pe strada Horea.

Se oprește furnizarea căldurii

Totodată, Electrocentrale Oradea a anunțat că având în vedere faptul că s-au înregistrat trei zile consecutive cu media temperaturilor exterioare, în intervalul orar 18.00-6.00, mai mare de 10° C, începând luni, a fost oprită furnizarea agentului termic pentru încălzire la punctele termice pe care le deserveşte societatea. Totodată parametrii agentului termic primar, la plecarea din centrală, se vor reduce la valorile necesare doar pentru prepararea apei calde de consum.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite