Loc de muncă plătit cu peste 140 de euro pe zi, pentru orădenii vorbitori de engleză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care vorbesc limba engleză şi o altă limbă de circulaţie internaţională pot aplica pentru un loc de muncă în Norvegia, unde o firmă este dispusă să angajeze 250 de persoane, în calitate de ghizi turistici.

Potrivit informaţiilor transmise de către Simona Burdean, consilier în cadrul biroului Eures de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor, este vorba despre un angajator din domeniul turistic, din oraşul Bergen, care caută 250 de ghizi turistici, pentru fiordurile din vestul Norvegiei pentru vara acestui an.

Condiţii

Criteriile de angajare nu sunt restrictive. Aplicanţii trebuie să stăpânească foarte bine limba engleză şi o altă limbă de circulaţie internaţională, precum franceza, germana, spaniola, italiana, chineza sau rusa, la nivel de conversaţie. Sunt avantajaţi cei care au deja cunoştinţe despre cultura, istoria şi geografia Norvegiei. Firma respectivă oferă un salariu de 18 euro pe oră. Cazarea costă între 350 şi 500 de euro pe lună, în funcţie de locuinţă.

Termen limită

Orădenii interesaţi pot să îşi depună CV-urile şi scrisorile de intenţie, prin intermediul Eures Bihor, până la data de 16 ianuarie. Informaţii suplimentare pot fi obţinute telefonic, la numărul 0259.433.346, la biroul Eures de la AJOFM Bihor, din strada Transilvaniei numărul 2.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite