Loc de muncă plătit cu 1.300 de euro, pentru tăietorii de lemne români care vorbesc limba germană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Austriecii caută drujbişti
Austriecii caută drujbişti

Persoanele care vorbesc limba germană şi au cel puţin cinci ani de experienţă ca tăietor de lemne pot aplica pentru un loc de muncă în Austria, unde o firmă este dispusă să angajeze zeci de meseriaşi.

Peste 1.000 de euro poate câştiga un tăietor de lemne care ştie mânui drujba dacă are norocul să fie selecţionat de către o firmă din Austria, care caută muncitori prin intermediul EURES, reţeaua care facilitează libera circulaţie a lucrătorilor în spaţiul economic european.

"O firmă din Austria oferă mai multe posturi de druşbist. Salariul este de 1.300 de euro. Oferta cuprinde cazare, echipament de lucru, utilaje şi consumabile maşină", ne-a spus Simona Burdean, consilier EURES.

Se cere experienţă de minimum cinci ani în pădure şi cunoaşterea limbii germane la nivel mediu. Contractul este pe minimum şase luni cu posibilitate de prelungire pe încă trei luni. Termenul de aplicare este data de 26 aprilie 2012. Informaţii suplimentare se pot obţine de la AJOFM Bihor, strada Transilvaniei, nr. 2, telefon 0259.433.346.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite