Oradea: Liviu Pop: „O dată pe lună, stop mașinilor din oraș!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Liviu Pop: „O dată pe lună, stop mașinilor din oraș!”
Oradea: Liviu Pop: „O dată pe lună, stop mașinilor din oraș!”

În fiecare zi, în cadrul campaniei "Fii sportivul zilei!", demarată de Adevărul de Seară și CS Gym Oradea, reporterii Adevărul aleg un orădean care va apărea pe site-ul nostru și va primi un tichet pentru un antrenament gratuit la CS Gym. 

Sportivul zilei de vineri este Liviu Pop (60 ani), profesor de sport în Borș și Sântion.  De circa trei ani, în fiecare zi acesta circulă între 20 și 25 de km cu bicicleta. „Cred că în fiecare săptămână fac circa 150 km”, spune Liviu Pop. Acesta este pus în situația de a se deplasa de multe ori pe trotuar, fiindcă pe șosea riscă să fie lovit de mașini. „Mă feresc de cei care conduc fără să respecte semnele de circulație”, povestește sportivul. Prima bicicletă a avut-o când era copil. Acesta remarcă faptul că, astăzi este mult mai riscant să circuli cu bicicleta în oraș.

Sugestii pentru primărie
„Aș propune ca cei care circulă cu bicicleta să fie stimulați de primărie, fiincă nu poluează. De asemenea, ar trebui stabilită o zi pe lună, în care să nu se circule cu mașina în oraș”, spune Liviu Pop.


Semnături pentru piste de biciclete
În cadrul campaniei Fii sportivul zilei! am demarat și o acțiune de strângere de semnături pentru realizarea unor piste noi de biciclete în Oradea și a unei piste care să lege Oradea de Băile Felix. Cei care doresc să se alăture campaniei pot semna petiția care va ajunge la autorități la sediul redacției noastre, din strada Iuliu Maniu, nr. 28 ap.1 sau la sediul CS Gym Oradea din strada Emanuil Gojdu, nr.3A.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite