Linii noi de autobuz pentru orădenii care nu au maşină ca să ajungă la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursă OTL către Ungaria
Cursă OTL către Ungaria

OTL înfiinţează, de săptămâna viitoare, o nouă linie de autobuz care va avea ca punct final Oradea Shopping City. De asemenea, traseul liniei 10 a fost prelungit, de ieri,, tot până la noul mall inaugurat la Oradea.

Începând de astăzi, traseul liniei 10 a fost prelungit din strada Nicolae Bolcaş pe strada Calea Aradului, până la Oradea Shopping City, şi retur pe Calea Aradului şi strada H. Ibsen.

Pe tronsonul de prelungire a liniei, pe ambele sensuri de deplasare, se utilizează în comun staţiile Peţa cuprinse în traseul liniei 19 şi staţia nouă din Calea Aradului nr. 87 de pe platforma de parcare a mall-ului. Prelungirea traseului este operaţională zilnic, de la ora 9.00 până la terminarea programului de circulaţie a autobuzelor. Intervalul de succedare dintre autobuze rămâne neschimbat: de 20 de minute în orele de vârf şi de 30 de minute în rest.

De asemenea, de luni, 17 octombrie 2011, de la ora 9.00, se înfiinţează linia 25, care va avea traseul Calea Aradului nr. 87 (cu staţia cap linie la mall Oradea Shopping City) - Calea Aradului (cu staţiile Podul Peţa şi Aviatorilor) - str. Oneştilor (cu staţiile Oneştilor şi Podul Sovata) - Podul Sovata - str. Fagului (cu staţia Fagului) şi retur - str. Aluminei (cu staţia Biserica Sfântul Andrei) - str. Sf. Apostol Andrei (cu staţia Podul Decebal) - b-dul Decebal (cu staţia Biserica Emanuel) - str. Calea Aradului (cu staţiile Rompetrol şi Podul Peţa) - Calea Aradului nr. 87.

 Programul de circulaţie începe zilnic la ora 9.00 şi se va circula cu intervalul de succedare de 50 de minute.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite