Licitaţie pentru realizarea infrastructurii de utilităţi în Parcul Industrial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oradea caută o firmă, pentru realizarea infrastructurii de utilităţi publice din parcul industrial. Primăria organizează procedura de licitaţie deschisă, în vederea atribuirii contractului de lucrări pentru „Realizarea infrastructurii de utilităti publice în Parcul Industrial Eurobusiness Oradea. Garanţia de participare este de peste un milion de lei.

Obiectivul acestei licitaţii îl reprezintă achiziţia lucrărilor de infrastructură de drumuri, a reţelelor de termoficare, alimentare cu apă şi canalizare, alimentare cu energie electrică şi reţea de iluminat public, în vederea asigurării infrastructurii utilităţilor publice pentru Parcul Industrial Eurobusiness Oradea, conform cerinţelor caietului de sarcini. Sursa de finanţare a acestui proiect o reprezintă fondurile structurale şi bugetul local. Firmele interesate găsesc documentaţia de atribuire publicată pe SEAP.

Garanţie

Termenul limită de depunere a ofertelor este  12 august 2011, ora 10:00, la sediul Primăriei Oradea, în Sala Ghişeelor. Ofertele vor fi deschise tot la data de 12 august 2011, ora 13:00, la sediul Primăriei Oradea. Garanţia de participare este de peste 1.170.000 lei, iar modul de constituire al acesteia este prezentat în documentaţia de atribuire.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite