Licitaţie deschisă pentru cinci parcele în Parcul Industrial Eurobusiness din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eurobusiness Parc Oradea organizează licitație publică în vederea concesionării a cinci parcele disponibile în perimetrul parcului industrial Eurobusiness Oradea. Ofertele pot fi depuse până la data de 5 martie, la sediul Eurobusiness Parc.

Potrivit informațiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea, firma Eurobusiness Parc Oradea, în calitate de administrator al parcului industrial, organizează licitație publică deschisă, în vederea concesionării unui număr de cinci parcele disponibile în perimetrul Parcului Industrial Eurobusiness Oradea, de pe Șoseaua Borșului. „Destinaţia parcelelor este construcţia de hale/clădiri pentru activităţi de producţie/servicii. Durata maximă a concesiunii este de 25 de ani, începând de la data semnării contractului. Redevenţa minimă ca bază de pornire a licitaţiei este de 8 Euro/mp/25 de ani, fără TVA. Garanţia de participare la licitaţie este conform Caietului de sarcini", se arată în comunicatul transmis de către primărie.

Info

Documentaţia pentru licitaţie este disponibilă pe site-urile www.oradea.ro si  www.eurobusinessparc.ro.  Termenul limită pentru depunerea ofertelor  este 5 martie 2012, ora 10.00. Deschiderea ofertelor va avea loc în prezenţa ofertanţilor şi a Comisiei de Evaluare şi Selecţie a Ofertelor, în data de 5 martie, de la orele 11.00, conform calendarului licitaţiei, în sala mică a Primăriei Oradea. Informații suplimentare pot fi obținute la sediul Eurobusiness Parc Oradea, telefonic la numărul 0259/408821 sau prin e/mail, la adresa contact@eurobusinessparc.ro.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite