Liceul Economic Partenie Cosma, prădat de aparatură electronică de peste 20.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceul Partenie Cosma, mutat din acest an școlar într-un sediu nou, a căzut noaptea trecută pradă unui grup de hoți. Aceștia au sustras două laptop-uri, un monitor LCD, un aparat de fotografiat și alte produse. Directorul școlii crede că evenimentul a avut loc din cauza faptului că zona liceului este una periculoasă.

Ioana Indrieș, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, ne-a informat că poliţiştii au fost sesizaţi că în noaptea de 4 spre 5 octombrie, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, în sediul unei instituţii publice din  Oradea, de unde au sustras două laptop - uri, un monitor LCD, un aparat de fotografiat şi patru video-proiectoare, în valoare de aproximativ 20.000 lei. „Se efectuează cercetări în vederea identificării autorului sau autorilor infracţiunii şi pentru recuperarea prejudiciului", a spus Ioana Indrieș.

Cartier periculos, comparativ cu Decebal

Ioan Corba, directorul liceului economic Partenie Cosma, a declarat pentru Adevărul de Seară Oradea, că de vină pentru ceea ce s-a întâmplat ar fi noua locație a școlii, mutată din acest an pe Calea Clujului. „Nu există deocamdată un cerc de suspecți. S-ar putea să fie de vină zona în care am fost mutați, acest cartier fiind unul vulnerabil, comparaiv cu vechiul sediu. Mediul de aici este unul periculos. Nu este exclus ca fapta să fi fost săvârșită de foști elevi ai acestei școli, care cunosc bine clădirea", a spus Ioan Corba.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite