Liceenii și studenții cu studii agronomice pot face stagii plătite, în Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bihorenii care au absolvit un liceu cu profil agricol sau sunt studenți sau absolvenți ai unei facultăți cu profil agronomic pot aplica pentru unul dintre cele zece posturi pentru stagiari, oferite de către o firmă din Danemarca.

Potrivit informațiilor primite de la Dorel Drăghici, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, cele zece locuri de muncă din Danemarca sunt pentru stagiari în ferme de creștere a animalelor, de cultivare a fructelor și legumelor.

„Pentru a fi eligibil pe aceste posturi, aplicantul trebuie să fie absolventul unui liceu de profil agricol, terminat în urma cu maximum un1 an, student la o facultate de profil agronomic sau  absolvent al unei facultăți cu profil agricol, absolvită în urmă cu maximum un an", spune Dorel Drăghici. Persoanele interesate trebuie să cunoască limba engleza. Doritorii se pot înscrie până la 1 martie.

Selecția finală se va desfășura la Ploiești la data de 10 martie 2010. Alte informații în vederea depunerii dosarelor personale pot fi obtinute la sediul AJOFM Bihor, strada Transilvaniei numărul 2. Persoana de contact este Simona Burdean, consilier Eures.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite