Liceenii orădeni s-au distrat vineri seară, ca la “Spitalul de nebuni”, la Balul Balurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Prima semifinală a Balului Balurilor a avut loc vineri seară, la discoteca No Problem din Oradea. Elevi de la cinci licee s-au întrecut în creativitate şi spontaneitate, arătând că merită să se califice în finală. Tema serii a fost "spitalul de nebuni".

Elevii de la liceele Mihai Viteazul, Bihorul,  Liceul Bratca, Vasile Voiculescu şi Pedagogic au făcut show ieri seară, la prima semifinală a Balului Balurilor. Doar trei licee s-au calificat însă în finală.

Distracţie

Concurenţii au avut de trecut probe inedite. Prima a presupus ca liceenii să doboare 15 pahare de plastic aşezate pe masă, numai cu ajutorul aerului dintr-un balon. În cadrul celei de-a doua probe, concurenţii au trebuit să mute o doză de suc goală, într-un anume punct fix de pe scenă. A treia probă a fost "intelectuală", în sensul că bobocii au trebuit să răspundă la anumite întrebări, fără să spună cuvintele "da" şi "nu". Probele artistice au fost pe tema "spitalul de nebuni", iar elevii au dovedit, prin scenetele prezentate, că adolescenţa este cea mai nebună perioadă din viaţa unui om. Show-ul a fost întreţinut cu acrobaţii pe biciclete, dans şi muzică.

Câştigători

Locul întâi a fost ocupat de perechea formată din Adela Dumitraş şi Răzvan Simuţ, de la Liceul cu program sportiv Bihorul. Pe locul doi s-a clasat perechea de la Liceul Bratca, aflată la prima participare la Balul Balurilor, formată din Geanina Gavrilaş şi Nicu Mateaş. Pe al treilea loc a ajuns perechea de la Vasile Voiculescu, formată din Georgiana Gavruţa şi Ionuţ Caba.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite