Liceenii de la Vuia, Viteazul şi Vulcan se confruntă în proteste, la Balul Balurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare competiţie interliceală din oraş are loc vineri seară, la Discoteca No Problem din Oradea. Elevii de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia", Colegiul Naţional „Mihai Eminescu" şi  Colegiul Naţional „Iosif Vulcan" se vor întrece în talente, pentru a ajunge în marea finală a Balului Balurilor 2012. Tema serii este „Protest“.

Probe distractive, proba profesorilor, momente artistice, formaţii de dans, tombole substanţiale şi proba galeriilor. Acestea sunt câteva dintre surprizele pregătite de către organizatorii Balului Balurilor, pentru seara de vineri, 3 februarie. „În premieră la aceasta editie, cea mai numeroasă galerie va fi premiată pe loc cu un sistem home cinema, oferit pentru dotarea consiliului elevilor", a spus Darius Domocoş, organizatorul evenimentului. De asemenea, proba profesorilor se anunţă a fi un moment de distracţie maximă, aducând punctaj dublu liceelor care îşi pun profesorii „la bătaie".

Proteste inedite

Şi fiindcă în România, în ultimele săptămâni, cuvântul cheie este „Protest", aceasta va fi şi tema acestei ediţii a Balului Balurilor. Pentru a desemna cel mai tare liceu din Oradea bobocii vor fi suspuşi la încă doua probe surpriză, ce vor stârni distracţia şi amuzamentul în rândul susţinătorilor. Toţi susţinătorii liceelor vor avea ocazia să participe la cinci tombole cu premii.  Intrarea la eveniment se va face începând cu orele 19.00, programul artistic începând de la orele 20.00. Evenimentul este gazduit ca în fiecare an de Disco No Problem, avându-l ca organizator artistic pe Darius Domocos (coregraf şi referent-cultural al Casei Tineretului Oradea) şi prezentator pe Mihai Dacin. Juriul este format din: Costel Demian (presă), Anda Ştefănuţ (Casa Tinertului) şi DJ Fani (entertainer).

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite