Liceeni din Oradea au șansa de a învăța de la studenți din toate colțurile lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii care se află în clasa  a XII-a s-au întâlnit cu specialiști și studenți străini care îi ajută să-și planifice cariera și să descopere în cadrul unor workshop-uri inedite. În plus, liceenii află câteva din misterele și tradițiile altor culturi și își perfecționează vorbirea în limba engleză, aceasta fiind limba în care se țin trainingurile.

Programul Grow organizat de AIESEC ORADEA în colaborare cu Fundația Dinu Patriciu și Școala de Valori se desfășoară sub forma unor ateliere de lucru interactive pe perioada a două săptămâni, susținute în limba engleza. Elevii sunt ghidați de studenți străini.

„Îmi place că am reușit să învățăm ceva și să ne distrăm în același timp. Am reușit să învăț lucruri care le școală nici nu se prdau. Spre exemplu acum știu să organizez un proiect", a spus Miruna, participant la ediția din primăvară dedicată claselor a IX-a. „Mă bucur că am întâlnit studenți străini și sper să țin legătura cu ei și după ce termin proiectul", a mai spus tânăra.

Grow pentru liceeni în prag de BAC

Ediția care se desfășoară acum la Oradea este dedicată elevilor din clasa a XII-a . „La sfârşitul perioadei de înscriere , nouăzeci de elevi au dorit să participe la aceste sesiuni interactive. Ideea de a putea fi ajutaţi să-și stabilească obiective pentru cariera lor i-a atras pe mulţi dintre participanţi. De asemenea atenţia lor a fost captată și de prezenţa studenților  internaţionali ,care îi vor ajuta pe elevi pe tot parcursul proiectului în diferite sesiuni", spune Răzvan Isai. Liceenii vor fi ajutați să-și aleagă o carieră potrivită, în funcție de abilitățile lor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite