Lecții de antreprenoriat și consultanță gratuită de la bănci pentru elevii orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de liceeni din Oradea și-au creat propriile companii virtuale pe care le prezintă astăzi în fața unor specialiști bancari. Ei vor încerca să convingă audiența că ideea lor de afaceri este fezabilă și vor învăța de la consultanți câteva dintre tainele unui antreprenoriat de succes.

Zeci de elevi din 16 licee orădene primesc astăzi sfaturi despre afaceri  de la consultanți bancari și cadre didactice. Proiectul derulat de Junior Achievement și EximBank este al cincelea derulat în România.

În cadrul întâlnirii, elevii află care sunt oportunitățile de antreprenoriat oferite tinerilor prin programele Compania și Enterprise Without Bordes și competiția națională Compania Anului. Tinerii văd exemple ale afacerilor de succes realizate de alți elevi din Europa.

Elevii au ocazia de a primi sfaturi de la consultanții bancari legate de finanțarea unei afaceri. În plus, tinerii vor prezenta propriile lor idei de business în fața unui juriu. Ei vor avea trei minute la dispoziție pentru a convinge audiența de succesul ideii lor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite