Laszlo Tökés: Îmi este ciudă că după 22 de ani de epocă ceauşistă se practică aceleaşi metode

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laszlo Tokes
Laszlo Tokes

Eurodeputatul Tokes Laszlo a criticat dur astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă partidul UDMR Bihor. El a precizat că preferă, la Primăria Oradea,  un candidat român şi cinstit decât un maghiar corupt, referindu-se la fostul ministrul al sănătăţii, Cseke Attila, care şi-a anunţat candidatura la primăria Oradea.

Ilie Bolojan, actualul primar al Oradei este considerat de către eurodeputatul Tokes Laszlo o persoană cinstită şi onestă în timp ce Cseke Attila, candidatul UDMR-ului la funcţia de primar al Oradei pare a fi o persoană coruptă. Tokes a mai afirmat despre fostul ministru al sănătătţii că "a sosit în politică din neştiute şi a fost asistentul lui Alexandru Kiss, purtătorul de servietă al acestuia".

Totodată, Tokes a afirmat că situaţia  de la  UDMR Bihor este una de neacceptat. "Îmi este ciudă că după 22 de ani de epocă ceauşistă se practică  aceleaşi metode. Fraţii noştri de etnie maghiară sunt în stare să se folosească de astfel de metode obsucre ale unui regim totalitarist comunist" , a spus Tokes.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Bihor despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite