LA LIMITA SĂRĂCIEI Orădenii stau la rând pentru a primi pâine pe gratis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei luni, de două ori pe săptămână, orădenii săraci vor primi două pâini calde, printr-un program demarat în această lună de către Fundaţia Încrederea. Programul ar putea fi prelungit, până la şase luni.

Fundaţia Încrederea a demarat luna aceasta programul „Pâine pentru viaţă". Proiectul se adresează persoanelor care întâmpină în această perioadă probleme finaciare în a-şi asigura hrana de zi cu zi. „Sunt persoane fără venit sau  persoane care  folosesc venitul obţinut pentru a-şi plăti utilităţile, căldura, apa, curentul, îşi cumpără medicamente pe banii sau pensia primită, astfel nu le mai ajung suficient banii pentru a-şi cumpăra hrana de zi cu zi", explică Ioan Radu, asistent social Fundaţia Încrederea.  „Din cauza scumpirii alimentelor, în special al pâinii, am decis să venim în întâmpinarea familiilor cu probleme prin oferirea a două pâini calde în zilele de luni şi joi, între orele 13 şi 14, pe o perioadă de trei luni cu posibilitate de prelungire până la şase luni, în funcţie de nevoile fiecărei familii", mai spune Ioan Radu.

Sprijin

Persoanele care trec printr-o perioadă de criza şi sunt la limita subzistenţei şi doresc să beneficieze de acest program  pot contacta fundaţia la numerele de telefon 0359/304094 sau 0745875354 sau 0765341665. De asemenea cei care doresc să ofere un sprijin acestui program pot contacta asistenţii sociali la aceleaşi numere de telefon.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite