Oradea: Polo: Debut cu dreptul în Cupa LEN

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Polo: Debut cu dreptul în Cupa LEN
Oradea: Polo: Debut cu dreptul în Cupa LEN

Poloiștii de la CSM Frigoconti i-au învins, vineri, pe slovacii de la Hornets Kosice, în meciul de debut în calificările Cupei LEN.

Bazinul olimpic “Ioan Alexandrescu” din Oradea a găzduit, aseară, primele partide ale grupei I din cadrul celei de-a doua runde de calificări ale Cupei LEN. Dacă poloiștii de la Ferencvaros (Ungaria) au trecut fără probleme de italienii de la Sori, orădenii au avut emoții în partida cu slovacii de la Hornets Kosice.

Debut cu emoții

În cea de-a doua partidă a zilei, de la ora 19.15, s-au întâlnit gazdele, CSM Frigoconti Oradea și Hornets Kosice (Slovacia). Kadar Kalman a deschis scorul pentru gazde însă imediat a venit și replica slovacilor, prin Palascak, care l-a învins pe portarul Barat Feri. Nicolae Diaconu i-a adus pe orădeni în avantaj, însă adevrsarii eu egalat din nou. Primul sfert s-a încheiat cu o nouă reușită a lui Kadar. În cel de-al doilea sfert, slovacii și-au luat revanșa, încheind cu 3-2. La pauză, așadar, CSM Frigoconti și Hornets Kosice se aflau la egalitate, 5-5. Nici sfertul al III-lea nu a adus liniștea în tabăra orădeană. Kadar a mai punctat încă o dată, însă slovacii au egalat. După ce au beneficiat de superioritate numerică, gazdele s-au desprins decisiv. Kincses, Negrean și Kadar semnând golurile care au adus victoria orădenilor. În această după-amiază, CSM întâlnește pe Sori.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite