L-au prins pe italianul criminal şi au fost avansaţi în grad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii care l-au prins pe italianul Zappa Aldisio Andrea, cel care şi-a ucis partenerul de afaceri în stil mafiot, într-o dimineaţă, în Oradea, au fost avansaţi în grad, chiar de Ziua Poliţiei Române.

Şase poliţişti bihoreni au fost premiaţi de Corpul Naţional al Poliţiştilor pentru rezultate profesionale deosebite. Printre aceştia s-au numărat şi cei care au dus la prinderea rapidă a cetățeanul italian Zappa Aldisio Andrea, cel care şi-a ucis partenerul de afaceri în stil mafiot, în Oradea.Este vorba despre ag. Lucian Matei, de la poliţia municipiului Oradea, investigaţii criminale, ag. Cornel Brebe şi ag. Sergiu Zgârdău de la secţia nr. 8 de Poliţie Rurală Tinca s-au numărat printre poliţiştii premiaţi la execepţional, astăzi, de Ziua Poliţiei.

"Aceştia  au dovedit profesionalism în prinderea cu operativitate a suspectului în cazul omorului comis pe o stradă din municipiul Oradea, la sfârşitul lunii februarie", a precizat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor. Printre poliţiştii premiaţi, de către Corpul Naţional al Poliţiştilor, Consiliul Teritorial Bihor, pentru rezultate deosebite s-au numărat subinspector Traian Sabău, din cadrul Poliţiei municipiului Beiuş, ag. şef pr. Florin Alexandru Modoc, Poliţia Aleşd şi ag. şef pr. Marius Corpaş.

265 de poliţişti bihoreni, avansaţi

În cadrul festivităţii de aniversare a Zilei Poliţiei Române la  I.P.J. Bihor, 265 de poliţişti au fost avansaţi în gradul profesional următor, din care trei ofiţeri şi trei agenţi de poliţie înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite