Oradea: Cupa de vară Kiowe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Cupa de vară Kiowe
Oradea: Cupa de vară Kiowe

Weekend-ul trecut a avut loc la Oradea Cupa de Vară Kiowe la fotbal - tenis și badminton, dedicată amatorilor.

Concursul s-a desfăşurat pe două categorii, juniori şi seniori, la fotbal – tenis fiind concurs pe echipe de dublu masculin, iar la badminton, la individual, masculin şi feminin. Concursul de fotbal – tenis pentru juniori a început vineri la sala de sport a Liceului Traian Vuia. Câștigători au fost cuplul  format din Ionuţ Bota şi Gabriel Fărcuţ, urmat de Ioan Oprea şi Andrei Boiț, respectiv Bidimian Pintea Bidiamin şi Gabriel Fărcuț.

Fotbal - tenis seniori

Sâmbătă a venit rândul seniorilor. Concursul a avut loc la terenul Liceului cu Program Sportiv „Bihorul”, fiind câştigat de cuplul Sorin Luncan şi Ede Balintfi, pe locul secund s-a clasat tandemul Vajna Attila şi Keskeny Robert, locul trei fiind ocupat de perechea Raul Balog şi Gheorghe Tot.Tot la LPS Bihorul, dar în sala de jocuri, duminică s-a desfăşurat concursul de badminton.

Premianți la badminton

Clasamentul arată în felul următor: la juniori - locul I a fost ocupat de Richard Buda, locul II de Kalman Szabolcs și locul III de Zabihi Arask; la junioare - pe locul I s-a clasata Sacal Beata, pe locul II Raluca Mihai. La senioare locul I a revenit lui Beatrix Simuț, pe locul II a fost Kovari Tunde, iar pe locul III Kintzel Maria. La seniori pe podium au urcat Dobrovolszki Jeremy - locul I, Dan Buda - locul II și Sorin Simuţ - locul III.  Sorin. Competiția a fost organizată de Direcţia Județeană de Sport și Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite