Judocanul Dan Brata rămâne în arest preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Curtea de Apel Oradea s-a judecat, astăzi, recursul judocanului Dan Brata, care a ajuns în arest preventiv după ce a bătut un tânăr jurist orădean. Tot astăzi s-a judecat şi recursul austriacului Horvath Gerhard, acuzat că a încercat să mituiască doi poliţişti. În ambele cazuri magistraţii au decis respingerea recursului ca fiind nefondat.

Campionul Daniel Brata, a primit douăzeci de zile de arest preventiv prevenitvă pentru tenativă de omor calificat. Reținerea campionului național de judo vine la aproape o lună după ce acesta a băgat în spital un tânăr din Oradea. Daniel Brata a fost implicat în scandal alături de colegul său din lotul național, Valentin Radu, pe care polițiștii nu l-au putut reține pentru că nu este în țară. „Am aflat decizia judecătorilor. Urmează să iau legătura cu familia pentru a vedea cum vom continua. Există posibilitatea să se facă cerere de eliberare sub control judiciar sau pe cauţiune", a spus avocatul Dorin Caba.

Judecătorii au decis să menţină măsura de arest preventiv pentru zece zile şi în cazul austriacului Horvath Gerhard, acuzat că a încercat să mituiască doi poliţişti.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite