Județul nostru are o hartă interactivă performantă care poate fi accesată de orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O firmă austriacă specializată în hărți a realizat o cartografiere modernă a județului nostru.  Această hartă conține date complete despre județ și cuprinde detalii despre toate categoriile de drumuri, căi ferate, cursuri de apă, forme de relief sau parcuri naturale. Harta poate fii acceastă online de orădeni.

O firmă austriacă specializată în cartografieri a realizat harta interactivă a județului nostru.  Harta poate fi accesată online pe site-ul Consiliului Județean Bihor (click aici), dar a fost realizată și în varianta tipărită. Președintele firmei, Josef Scheibenreif, a prezentat varianta tipărită presei.
Harta a fost realizată de această firmă cu sprijinul financiar al companiilor locale care au vrut să se promoveze astfel. Datele necesare au fost puse la dispoziția companiei de Departamentului GIS din cadrul instituției, Gheorghe Nedelcu.

Harta conține informații în detaliu despre toate drumurile, șosele drumuri şi străzi, staţii de cale ferată, cursuri de apă şi forme de relief, zone împădurite şi rezidenţiale, obiective turistice şi parcuri naturale. Aceasta a fost realizată și în varianta tipărită. Un număr de 1.000 de hărți de perete au fost donate de companie Consiliului Județean.  Acestea au fost distribuite primăriilor și instituțiilor publice și vor fi utilizate pentru promovarea județului nostru. „Pentru că există cerere pentru aceste hărți am decis să mai cumpărăm 200 de bucăți. Pentru acestea vom plăti doar tariful de tipărire, care costă 10 euro pe hartă", a spu Radu Țîrle, președintele Consiliului Județean.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite