Retailerul internaţional H&M îşi deschide joi primul magazin din Oradea, la Lotus Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magazin H&M la Oradea
Magazin H&M la Oradea

Orădencele dependente de cumpărături vor avea parte, începând de joi, de un nou spaţiu de unde să-şi poată lua doza de „fashion". Retailerul internaţional H&M îşi deschide primul magazin din Oradea, la Lotus Center. Primii clienţi vor primi tichete valorice de 80 de lei.

Magazinul H&M va fi inaugurat joi, 24 noiembrie, de la orele 11.00. Magazinul din Lotus Center va avea aproximativ 20 de angajaţi, coordonaţi de către Nina Sava, fost manager de magazin la Plaza România din Bucureşti. „Mutarea ei este o dovadă că fiecare angajat H&M îşi poate influenţa propria carieră. Rotaţia locurilor de muncă este o practică frecventă în compania noastră", a declarat Carlos Duarte, Country Manager H&M România.

Accesibil

Amatorii de shopping vor găsi la H&M produse vestimentare pentru sezonul rece, de la geci şi pulovere, la fulare şi mănuşi. Preţurile produselor variază între 39,90 de lei pentru puloverele de femei şi 129,00 de lei pentru jachetele bărbăteşti sau 89,90 lei pentru o rochie din tricot şi 39.90 lei pentru o vestă de copii. Primii 100 de clienţi prezenţi la deschiderea de joi vor primi un Fashion Card în valoare de 80 de lei. Hennes & Mauritz AB, cunoscută ca H&M este o companie înfiinţată în 1947 în Suedia, iar în prezent are un lanţ de peste 2.300 de magazine în 41 de ţări.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite